پاسارگاد و ایران مبین تالیا را میخرند
سینا: رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: سهام تالیا به شرکتهای پاسارگاد و ایران مبین فروخته میشود.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، سید مصطفی سیدهاشمی با اعلام این خبر به خبرنگار سینا گفت: شرکت مخابرات ایران واگذاری سهام شرکت تعاونی مجتمع صنعتی رفسنجان در تالیا به متقاضیان را تصویب کرده است.
وی افزود: این دو شرکت به صورت مشارکتی متقاضی خرید سهام تالیا هستند و هیات مدیره مخابرات ایران نیز انتقال آن را تصویب کرده است و خریدار و فروشنده باید در مورد معامله آن با یکدیگر مذاکره کنند و قیمت معامله نیز در مذاکرات آنها با یکدیگر تعیین خواهد شد.
تالیا، نخستین عرضهکننده سیمکارتهای اعتباری تلفن همراه در کشور است که در خرداد ماه سال ۱۳۸۴ آغاز به کار کرد و اکنون از نزدیک به ۲۰۰ هزار مشترک برخوردار است.