شاتل: مخابرات کارشکنی میکند
سینا: مدیرعامل شرکت شاتل گفت: با وجود اینکه شرکت ارتباطات زیر ساخت با تامین پهنای باند مورد نیاز شرکتهای PAP، آنها را حمایت میکند، شرکت مخابرات ایران با در اختیار ندادن امکانات مورد نیاز این شرکتها، مشکلات زیادی را برایشان ایجاد کرده است.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، احمد نخجوانی در نشست خبری افزود: شاتل در حال حاضر ۳۵۰ هزار پورت فعال دارد و با گسترش دامنه فعالیتهای گروه، تبدیل به بزرگترین مجموعه فعال در حوزه ارائه خدمات دسترسی به اینترنت و راهکارهای اینترنتی در کشور شده و بزرگترین مصرف کننده پهنای باند در کشور است.
محمدحسن شانهساززاده موسس و رییس هیات مدیره شرکت شاتل در خصوص انتخاب کسپرکی برای تامین امنیت شبکه کاربرانش اظهار داشت: انتخاب کاسپرسکی توسط شاتل به دلیل جایگاه ویژه و برند معتبر این شرکت در بازارهای بینالمللی بوده و محصولات امنیتی این شرکت برای کاربران خانگی و شرکتها شناخته شده است.
وی ادامه داد: کاربران این امکان را خواهند داشت که بتوانند از محصولات کاسپرسکی، در قالب بستههای یک ماهه بهره ببرند و در این میان در طی مدت کوتاه ارائه این سرویس توسط شاتل، با استقبال قابل توجهی از سوی مشترکان خود مواجه شدهایم.
شانه ساز زاده همچنین در خصوص همکاری با سازمان صدا و سیما برای ارائه سرویس IPTV گفت: این سرویس در فاز پایلوت آن قرار دارد و هم اکنون در حال نظر سنجیهای اولیه مشترکان هستیم تا مشکلات آن را شناسایی و حل کنیم.
وی ادامه داد: این سرویس هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است و کمتر از هزار مشترک این سرویس را دریافت میکنند و البته صدا و سیما نیز باید تجهیزات خود را به روز کند.
شانه ساز زاده گفت: پس از طی شدن فاز پایلوت در خصوص بحثهای بازرگانی این سرویس تصمیمگیریهای لازم اتخاذ میشود.
وی درخصوص تامین پهنای باند مصرفی مورد نیاز این شرکت گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به دنبال کاهش پهنای باند اینترنت است و در واقع با قراردادی که با این شرکت داشتیم، پهنای باند مورد نیاز خود را به راحتی برطرف کرده و هیچ مشکلی برای تامین پهنای باند مورد نیاز خود نداریم.
شانهساززاده همچنین درخصوص مشکلات شرکتهای PAP با شرکتهای مخابراتی گفت: مسایل ما با شرکتهای مخابراتی روزانه بوده است، در واقع مخابرات به دنبال کارشکنیهایی است، تا در بازار ارایه سرویس اینترنت بتواند پیشتاز باشد.
وی گفت: مشکلات ما با شرکتهای مخابرات استانی بیشتر در استانهایی است که بیشترین ضریب نفوذ را داریم به عنوان مثال در استان قم که ضریب نفوذ بالای ۵۰ درصد را داریم، مشکلات ما بیشتر است.
وی افزود: مشکلات ما با این شرکتها محدود به موضوع عدم رانژه خطوط و همچنین تعرفه آن نیست، بلکه در سایر امکاناتی همچون پسیو و ترنسمیشن که مخابرات باید دراختیار ما قرار دهد با مشکل مواجه هستیم.
رییس هیات مدیره شاتل عمده مشکلات این شرکت برای ارایه اینترنت پرسرعت را در استانهای خراسان رضوی، اردبیل، قم و همدان خواند.