سهم ۸۱ درصدی اندروید از فروش گوشیهای هوشمند در فصل سوم ۲۰۱۳
سینا: میزان عرضه گوشیهای هوشمند به ۲۵۱ میلیون واحد در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۳ رسید و سهم جهانی اندروید از این گوشیها ۸۱ درصد بود.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، گوشیهای هوشمند ویندوز، سهم فروش خود را دو برابر کرد و این سریعترین رشد برای پلتفرم گوشیهای هوشمندی است که فروش عمدهای در بازار دارند.
لیندا سویی، تحلیلگر ارشد Strategy Analytics در این باره گفت: میزان عرضه گوشیهای هوشمند در سطح جهان ۴۵ درصد رشد داشته و از ۱۷۲٫۸ میلیون دستگاه در پاییز ۲۰۱۲ به ۲۵۱٫۴ میلیون در پاییز ۲۰۱۳ رسیده است. این رشد سود به دلیل تقاضای شدید برای اندروید و مدلهای مایکروسافت در بازارهای توسعهیافته یا در حال توسعه به ویژه در کشورهای اروپایی و آسیایی است.
اسکات بیچنو، یکی دیگر از تحلیلگران ارشد Strategy Analytics اظهار داشت: سلطه اندروید بر گوشیهای هوشمند به رکورد جدیدی در پاییز ۲۰۱۳ دست یافت و این در حالیست که چهار گوشی از هر پنج گوشی هوشمند موجود در بازار از سیستم عامل گوگل استفاده میکنند.
وی افزود: سود اندروید به طور عمده به هزینههای بلکبری رسید که به دلیل ضعف در سامان بخشیدن به دستگاههای BB10 خود، سود جهانی گوشیهای هوشمندش از چهار درصد به یک درصد در سال گذشته سقوط کرد.
اپل نیز به دلیل حضور محدود خود در بازار گوشیهای ارزان قیمت در مقابل اندروید کمی عقبنشینی کرد. اندروید اگر میخواهد در آینده به رشد خود ادامه دهد باید محمولههای بیشتری از اپل ارسال کند اما این غیرمحتمل به نظر میرسد زیرا گوشی جدید اپل مدل ۵S ثابت کرده که خیلی محبوبیت کسب کرده است و این به اپل کمک خواهد کرد تا در زمستان ۲۰۱۳ حجم جهانی خود را باز پس بگیرد.
نیل ماوستون، مدیر ویژه Strategy Analytics نیز این چنین گفت که شرکت مایکروسافت برای اولین بار در تمام دوران خود بیشتر از ۱۰ میلیون گوشی هوشمند را در پاییز ۲۰۱۳، در تنها یک فصل، به سرتاسر جهان ارسال کرد. شرکت مایکروسافت سهم بازار خود را دو برابر کرده و در سال گذشته از دو درصد به چهار درصد رسانده است.
مایکروسافت محمولههای ارسالی گوشیهای هوشمند خود را در پاییز ۲۰۱۳ به صورت سالیانه ۱۷۸ درصد رشد داده است و این کمپانی سریعترین رشد برای پلتفرم گوشیهای هوشمند را در اختیار دارد.
سود مایکروسافت نیز تقریبا به تمامی بخاطر نوکیا و سهام دائما در حال رشد لومیا در سراسر اروپا، آسیا و ایالات متحده است. اگرچه مایکروسافت همچنان در پایینترین رتبه از نظر سهم بازارهای جهانی است و در تلاش است تا بازارهایی مانند ژاپن، کره جنوبی و آفریقا را به دست بگیرد.