حداقل تعرفههای اینترنت مشخص شود
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، محمدحسن شانهساززاده صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: تعیین حداقل تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات موجب خواهد شد تا بازار رقابتی تعرفه ارایه خدمات به مشترکان را تعیین کند.
شاتل که در دومین جشنواره ملی فاوا رتبه نخست برترین ارایهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت را کسب کرد و در جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تقدیرنامه کیفیت یک ستاره دریافت کرد، درحال حاضر از ۳۳۰ هزار مشترک اینترنت پرسرعت در کشور برخوردار است.
این شرکت از ۲۵ مجوز استانی ISDP، ۱۷۰ نیروی انسانی فروش در استان تهران و پشتیانی ۲۴ ساعته در ۹۵ درصد استانهای کشور برخوردار است.
شانهساززاده، از وجود ۱۰۰ هزار مشترک غیرقانونی وای فای در تهران خبر داد که اقدامی برای جلوگیری از ادامه فعالیت آنها صورت نگرفته است.
وی با اشاره به عدم اعمال تخفیف ۲۰ درصدی در فروش پهنای باند از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: این درحالی است که باید بخاطر افزایش هزینهها سرویسها خود را گران بفروشیم اما نه تنها تخفیف در قیمت پهنای باند را اعمال نمیکنند بلکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات جلوی گرانی تعرفهها را نیز میگیرد.
شانهساززاده با اشاره به قرارداد مشترک شرکت مخابرات استان مازندران و شاتل برای واگذاری پورتهای اینترنت پرسرعت در این استان گفت: از محل این همکاری درحال حاضر ۴۰ هزار مشترک اینترنت پرسرعت در استان مازندران داریم و شرکت مخابرات استان مازندران نیز از محل این مشارک بدون سرمایهگذاری یک ریالی در سال ۹۰ موفق به حصول درآمد ۷۵۰ میلیارد تومانی شد و پیشبینی میشود درآمد آن در سال ۹۱ به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برسد.
وی درآمد کل بازار باند پهن ایران را کمتر از ۲۰ میلیارد تومان عنوان کرد.
شانهساززاده با اشاره به اینکه مخابرات سرویسهایی که باید طبق قانون به PAPها واگذار کند را در اختیار آنها قرار نمیدهد، گفت: این درحالی است که مصوبه شماره ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات اجرا نمیشود و این شرکت برای رانژه خطوط نیز خواستار دریافت تعرفههای مشخصی است که قطعا شرکتها نیز باید آن را از مشترک دریافت کنند اما طبق پروانه اجازه نداریم پول اضافهتری از مشترک دریافت کنیم مگر اینکه مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات داشته باشد.